Samen werken aan kwaliteit

Welkom bij Orthodontie Amsterdam Oost. Wij zijn een moderne praktijk voor orthodontie met negen behandelstoelen. Voortdurend streven wij naar perfectie en efficiency om u, onze patiënt, het beste te bieden op het gebied van orthodontische behandelingen.

Onze praktijken zijn efficiënt ingericht. Orthodontisten en assistenten werken als een team samen. U hoeft nooit lang te wachten: Orthodontie Amsterdam Oost heeft geen lange wachtlijst. Patiënten waarderen ons met een gemiddelde 8,7. Wij zijn ISO-NEN 9001 gecertificeerd.

Was orthodontie voorheen vooral gericht op kinderen, steeds vaker melden volwassenen zich bij ons. De vraag naar een (cosmetische) correctie van tanden of gebit is de laatste jaren gegroeid. Voor een orthodontische behandeling hebt u geen verwijzing nodig.

Facturering

Orthodontiepraktijk Amsterdam Oost heeft het verzenden en innen van declaraties uitbesteed aan Netpoint Factoring B.V. Netpoint group is al meer dan 25 jaar een allround dienstverlener in de mondzorg.

Orthodontie vergoeding 2023

Het vergelijken van vergoedingen voor orthodontie tussen zorgverzekeraars is lastig en complex.
De dekking voor orthodontie kan zowel in een aanvullende verzekering als in een tandartsverzekering opgenomen zijn. Elke grote zorgverzekeraar heeft één of meer aanvullende verzekeringen waarin deze dekking is opgenomen. De verschillen in premie en vergoedingen zijn enorm. Vergelijk en laat u zich goed informeren

Wat kost een beugel?

Goed om te weten: de kosten voor orthodontie hoeft u niet in één keer te betalen. Gemiddeld liggen de totale kosten voor een beugel tussen de € 2.000 en € 3.500, voor een behandelingsduur van anderhalf tot drie jaar.

Wij staan voor u klaar

ORTHODONTISTEN
Dr. (Madjid) M. Gordjestani, Phd

  Drs. (Elsje) E.C.M. Huntjens  |  Drs. K. (Kellie) Jansen

RECEPTIE/BALIE MEDEWERKERS
Nadine |  Sema

OFFICEMANAGER
Adine

ZAALCOORDINATOR / ASSISTENT
Sarah

MONDHYGIENIST / ASSISTENT
Melissa

ORTHODONTIE-ASSISTENTEN
Muberra  |  Abygail  |  Alessia  |  Aimee

TANDARTS VOOR ORTHODONTIE / ASSISTENT
Yevgenii  |  Gamze